Over T.A.L. Holland

T.A.L. (“Tubi Acciaio Lombarda”) Holland B.V. is opgericht in 1999 en is een gevestigde naam in de nationale en internationale piping materials supply. Wij zijn voorraadhouder en handelaar voor de distributiesector en projectleverancier die in de materiaalbehoefte voorziet vanaf uw eerste opzet tot aan de oplevering van uw project. T.A.L. Holland B.V. maakt al meer dan 22 jaar deel uit van de Italiaanse T.A.L. Group als een van de toonaangevende Europese distributeurs van stalen buismaterialen. Wij houden een continu gemiddelde voorraad van 65.000 ton aan, en beschikken over meer dan 200.000 m2 opslagruimte! Download hier gerust ons bedrijfsprofiel !

Klantgericht: service op zijn best!

Onze focus ligt op het nastreven van een hoge kwaliteit van onze producten en diensten met behoud van een concurrerende prijs. Alleen door aanzienlijke investeringen in onze voorraden, faciliteiten en personeel kunnen wij u overal en altijd de beste service bieden.

Het gecertificeerde kwaliteitssysteem, de klantgerichte aanpak, de technische vaardigheden en de opleiding van onze mensen staan borg voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw behoeften.

Producten

Rock Solid: altijd klaar om u te helpen

Wij zijn uw ijzersterke staalleverancier: sterk in Europese voorraad en leveringen. Met onze Italiaanse roots hebben wij oog voor detail, technologie en innovatie, en hechten wij waarde aan menselijk contact. Wij werken dagelijks aan onze langetermijn relaties met klanten en fabrikanten. Bovendien hechten wij veel waarde aan goed werkgeverschap. Dat is essentieel voor ons succes. Maak kennis met ons en laat u overtuigen, zoals honderden T.A.L.-klanten voor u. Laten we kennismaken!