"Al uw Piping Materials. Professioneel, snel en persoonlijk."

TAL Holland BV

Wereldwijde levering uit voorraad sinds 1999

Bij de levering van stalen buizen en toebehoren draait alles om snelheid en nauwkeurigheid: snelheid om snel op uw vraag te kunnen reageren en nauwkeurigheid om het juiste product te leveren wanneer u het nodig hebt. Wij zijn er trots op dat wij een continu voorraad van ongeveer 65 .000 ton leidingmateriaal aanhouden, verspreid over 200.000 m2 moderne magazijnen. Daarom staan we altijd klaar om te leveren wereldwijd aan eindgebruikers en aannemers in de (petro)chemische, offshore en energie gerelateerde industrie. Vanwege onze centrale ligging nabij Rotterdam leveren wij stipt en snel aan onze klanten in Noordwest-Europa: Nederland (Rotterdam-Europoort), België (Antwerpse haven) en Duitsland (Ruhrgebied).

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke relaties

Schrijf het toe aan onze Italiaanse roots, maar wij geloven dat de belangrijkste troeven van ons bedrijf mensen en persoonlijk contact zijn. Of het nu de medewerkers, klanten, of de fabrikanten zijn waarmee we samenwerken. Door persoonlijke communicatie begrijpen wij u beter, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Bent u op zoek naar een samenwerking voor de lange termijn met een van de meest erkende leveranciers van leidingmateriaal in de industrie? U kunt zich met een gerust hart tot ons wenden. Laat u in een persoonlijk gesprek overtuigen door ons oog voor detail, technologie en innovatie.

We kijken er naar uit om van u te horen!

Ervaar onze efficiënte orderverwerking

Zelfs de beste producten ter wereld zijn nutteloos als ze niet op tijd en zonder administratieve rompslomp kunnen worden geleverd. Als het op orderverwerking en -afhandeling aankomt, nemen we geen genoegen met minder dan perfect. Ons team van ervaren logistieke- en klantenservice-experts staat voor u klaar om u te helpen met al uw bestellingen, of ze nu moeten worden opgehaald, afgeleverd of naar de andere kant van de wereld moeten worden verzonden. Ons doel is om u onze volledigheid te laten ervaren!

T.A.L. Holland: uw rotsvaste partner

Al meer dan 45 jaar zijn wij een betrouwbare en rotsvaste partner in de wereldwijde distributie van hoogwaardig staal. Wat betekent dat voor u? Het betekent dat u op ons kunt vertrouwen, hoe groot of klein uw eisen ook zijn. Wij hebben oog voor uw uitdagingen en werken met passie aan de oplossing ervan.

T.A.L. Holland B.V.: Italiaanse traditie met Nederlandse aanpak

Wij zijn erg trots op de Italiaanse afkomst van T.A.L. Holland B.V., die we combineren met een nuchtere Hollandse aanpak! T.A.L. Holland B.V. is een volledige dochteronderneming van het T.A.L.-concern in Italië ("Tubi Acciaio Lombarda"). De T.A.L. Group is afkomstig uit Lombardije, in het economische hart van Italië.

De medewerkers van T.A.L. Holland B.V. zijn een mooie mix van gemoedelijke Brabanders en no-nonsense Rotterdammers.

Bent u klaar om Italiaanse passie en vakmanschap en Nederlandse betrouwbaarheid en pragmatisme te ervaren?

203

STOPS

Wij zijn er zeer trots op dat wij vanuit onze Nederlandse vestiging vele industriële 'shutdowns' hebben ondersteund en vervuld volgens de hoogwaardige eisen en verwachtingen van onze klanten. Werk met ons samen en ervaar wat T.A.L.-kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw bedrijf betekenen.

65.000

TON

Vanuit ons moderne magazijn in Moerdijk bieden wij u toegang tot een 'always available' voorraad van 65.000 ton aan hoogwaardige leidingmaterialen. Onze voorraad beslaat 200.000 m2 magazijnruimte, waarvan 130.000 m2 overdekt. Waar wacht u nog op?

45

JAAR

Al meer dan 45 jaar is de Italiaanse T.A.L. Group een van de belangrijkste Europese ondernemingen in de markt voor stalen buizen. In Nederland zijn wij sinds 1999 actief in de markt voor hoogwaardig staal.

162

FTE

In de loop der jaren heeft T.A.L. een groot personeelsbestand van bekwame en getalenteerde deskundigen bijeengebracht, die de behoeften van onze klanten en de toeleveringsketen in de staalindustrie begrijpen. Wij zijn professionals in elke zin van het woord. Pluk vandaag nog de vruchten van onze expertise!